Ontdek de voordelen van een klantenkaart

Bent u een vaste klant van deze slagerij? Dan kan u kiezen voor een klantenkaart in Ledeberg of Mariakerke om zo te genieten van de vele persoonlijke voordelen. Als beloning van uw trouw krijgt u extra kortingen bij de aankoop van onder andere dagschotels, vleespakketten en belegde broodjes. Kom vandaag nog bij ons langs en schrijf u in!

Aanvraagformulier

Met uw persoonlijke Keurkaart wordt u elke dag beloond voor uw trouw. Voortaan kunt u bij ons komen winkelen met uw persoonlijke klantenkaart. Vraag uw inschrijvingsformulier aan, vul het zo volledig mogelijk in en breng het mee bij uw volgende bezoek aan onze Keurslagerij. U krijgt meteen uw gloednieuwe Keurkaart waarmee u vele voordelen krijgt tijdens de aankopen in onze winkels in Ledeberg en Mariakerke.

Exclusieve voordelen

Aan deze kaart zijn exclusieve voordelen verbonden zodat u als vaste klant bij elke aankoop kan genieten van mooie kortingen en acties. Uw nieuwe Keurkaart is bovendien een elektronische kaart die al uw aankopen in onze winkel onthoudt. Na 10 aankopen maken wij de som en krijgt u een kortingsbon van 3% op het gespendeerde bedrag. Die bon kunt u bij een volgend bezoek aan onze traiteurszaak inruilen. Kortom: u krijgt een korting op elke eurocent die u in onze winkel besteedt. Zo kunnen we iedereen laten meegenieten. Ook wie minder grote bestellingen doet, krijgt na 10 bezoeken een korting toegekend! Voor ons telt dan ook elke klant en iedereen verdient dat mooie beetje extra.

Vragen?

Hebt u vragen of wenst u meer informatie over deze klantenkaart, het uitgebreid aanbod of onze werking? Aarzel dan niet en neem contact op via de telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Wij helpen u dan met plezier verder.