Heerlijke dagschotels aan scherpe prijzen Body:

Keurslagerij Abel - DAGSCHOTELSHebt u vandaag geen tijd om te koken? Ontbreekt het u aan zin om na uw werk nog in de potten te roeren? Wilt u graag even de voeten meteen onder tafel steken? Maar wenst u niet in te boeten aan kwaliteit en smaak? Dan kan u terecht bij Keurslagerij Abel voor heerlijke dagschotels in Ledeberg en Mariakerke. Alles wordt huisbereid en u aangeboden aan een zachte prijs.

Vlees- en visschotel

Wij houden van variatie en zorgen dan ook maandelijks voor een uitgebreid menu met elke dag een nieuwe dagschotel. De ingrediënten zijn vaak seizoensgebonden en dagvers. Alle gerechten zijn huisbereid volgens de traditionele recepten. Zo worden aardappelen op een traditionele manier gekookt. Het aanbod zal ook steeds variëren van vlees- tot visschotel. Dit alles wordt u bovendien aangeboden aan zachte prijzen.

  • Een dagschotel kost 6,50 euro
  • Een visschotel kost 6,95 euro

Bekijk hieronder ons maandelijks menu en begin nu al te watertanden van de heerlijke gerechten die wij u dagelijks aanbieden. Buiten dit uitgebreid keuzeaanbod voorzien wij ook een ruim assortiment in onze slagerij in Ledeberg en Mariakerke. Indien u het wenst, kan u ook vragen om uw schotel op te warmen.

Ander aanbod

Buiten de lekkere dagschotels kan u in onze winkels ook terecht voor een ander ruim en vers aanbod aan kwaliteitsproducten. Zo voordien wij heerlijke vleespakketten, belegde broodjes, buffetten en tapas. Aarzel niet om langs te komen of contact op te nemen voor verdere informatie, bestellingen of een antwoord op al uw vragen. Dit kan via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.

Dagschotellijst Februari 2020

Za

01/02

Gevulde kalkoen met fruit en aardappelen

Zo

02/02

Keuzemenu

Ma

03/02

Napolitaanse pasta

Di

04/02

Braadworst met spinaziepuree

Wo

05/02

Kalfsfricassee met champignons en gebakken patatjes

Do

06/02

Vogelnestjes met erwtjes en wortelen en puree

Vr

07/02

Visschotel of kalkoenfilet met fruitgarnituur

Za

08/02

Oosterse balletjes met pasta

Zo

09/02

Keuzemenu

Ma

10/02

Hesperolletjes met witloof en puree

Di

11/02

Kipfilet met rijst of puree en currysaus

Wo

12/02

Cordon bleu met bloemkool in kaassaus en patatjes

Do

13/02

Fricandon met kriekensaus, fruitgarnituur en patatjes

Vr

14/02

Visschotel of balletjes in witloofsaus met witloof en patatjes

Za

15/02

Stoofvlees met appelmoes en natuuraardappelen

Zo

16/02

Keuzemenu

Ma

17/02

Varkensgebraad archiduc met champignons en spekpatatjes

Di

18/02

Hamburger met worteltjes en puree

Wo

19/02

Macaroni

Do

20/02

Schnitzel met provencaalse groentjes en tagliatelle

Vr

21/02

Visschotel of balletjes in tomatensaus met boontjes en puree

Za

22/02

Braadworst met savooipuree

Zo

23/02

Keuzemenu

Ma

24/02

Gehaktschotel met broccoli

Di

25/02

Vogelnestje in choronsaus met wortelpuree

DI

27/02

Vogel zonder kop met rode kool en natuuraardappelen

Vr

28/02

Visschotel of chipolata met witloof en gebakken krieltjes

Za

29/02

Toscaanse burger met groentenmengeling en gebakken patatjes

Zo

01/03

Keuzemenu