Buffetten

Buffet “ABEL”: € 25.00   / pers.

  • Gepocheerde zalm
  • Gerookte Zalm
  • Gerookte heilbot
  • Parmaham met meloen
  • Perzik met tonijn
  • Tomaat-garnaal (grijze garnalen)
  • Rundsrosbief
  • Gevuld eitje
  • Gebakken kip drumstick
  • Beenham met asperges
  • Eendenpastei op witloofblaadje
  • Diverse rauwkostsalades
  • Aardappelsalade
  • Aangepaste koude sausjes
  • Broodjes en boter
  • Het buffet is mooi afgewerkt met vers fruit (zie foto's)

Buffet “ courant”:  €  15,50 / pers.

  • Tomaat-krabsla
  • varkensgebraad
  • Rauwe ham met meloen,
  • Rundsrosbief
  • Salami
  • Gevuld eitje
  • Kalkoenfilet
  • Hespen-  rolletje met asperges
  • Gebakken Kippendrumstick
  • Diverse rauwkostsalades
  • Aardappelsalade
  • Aangepaste koude sausjes
  • Broodjes en boter
  • Het buffet is mooi afgewerkt met vers fruit

Tapasschotel ABEL: € 8.50 /persoon (Aperitiefschotel)

  • Fijne gesneden truffelsalami “Saltufo”
  • Koningsolijfjes
  • Zongedroogde Tomaatjes
  • Groene pesto
  • Blokjes van  “kaasje van de week”
  • Blokjes heerlijke Spaanse Manchego kaas
  • Potje mosterd
  • Stukjes Deense haring in dille
  • Scampi “Diablo” (pikant)
  • Spaanse Salami “La Geganta”
  • Pancetta fijn gesneden
  • Fijne sneedjes Spaanse kruidensalami
  • Bloemetjes van Pata Negra Chorizo
  • Serranoham fijn gesneden
  • Tapenade van zongedroogde  tomaatjes
  • Grissini stokjes + krokante toastjes inbegrepen
 

Back to Top